Twee mannen aangehouden na bedreiging met gasalarmrevolver

maandag 22 september 2014

Didam - De politie heeft zondagavond 21 september twee mannen van 20 en 22 uit Didam aangehouden voor bedreiging en illegaal wapenbezit, nadat er een schot gelost was met een gasalarmwapen aan de Luijnhorststraat in Didam.

Het incident werd rond 19.00 uur bij de politie gemeld, diedirect ter plaatse ging. In een woning aan de Luijnhorststraat was eenfamiliefeest gaande. De verdachten kwamen samen met de auto aanrijden, waarna de20-jarige Didammer twee mannen die de woning uit kwamen lopen met eengasalarmwapen bedreigd zou hebben. Er werd ook een schot gelost. Direct daarnagingen de verdachten er vandoor. De politie trof later in de buurt eengasalarmwapen aan. De politie onderzoekt of het om het gebruikte wapen gaat.

De vermoedelijke schutter is een bekende van de mannen diebedreigd werden en heeft zich later op aandringen van de politie op hetpolitiebureau gemeld, waar hij is aangehouden. De 22-jarige man zat alsbestuurder in de auto en is thuis aangehouden.

Beide verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor enonderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.2014129112

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Heerenberg | 112 alarmeringen 's-Heerenberg | Goedkoop Tanken in 's-Heerenberg | Supermarkten in 's-Heerenberg | Weerbericht 's-Heerenberg