Jongen belaagd om horloge, politie zoekt getuigen

donderdag 25 juli 2013

Ulft - De politie zoekt getuigen van een beroving die op dinsdag 16 juli plaatsvond op de laatste kermisdag in Ulft, aan de Kanunnik de Vriesstraat.

Een 15-jarige jongen uit Ulft liep met enkele vrienden over deKanunnik de Vriesstraat toen hij ter hoogte van de school werd aangesproken doordrie jongens, waarvan n een fiets bij zich had. De vrienden van de 15-jarigeliepen door omdat ze dachten dat de 15-jarige de jongens kende. De drie jongensknoopten eerst een praatje aan, maar bleken al snel uit op het horloge van de15-jarige. Zij pakten de jongen vast en probeerden hem zijn horloge af tepakken. Deze wist zich eerst nog los te rukken en wilde weglopen, maar werdvervolgens tegen de grond gewerkt en geslagen. Op dat moment naderden vanuit derichting van de Ketelstraat twee mensen met een hond die roepen naar de jongenswat zij aan het doen zijn. Hierop laat het trio de jongen los en gaan zij eruiteindelijk zonder buit vandoor.

Getuigen gezocht

De 15-jarige heeft de twee mensen met de hond niet meergesproken en is zelf teruggelopen naar het kermisterrein. De volgende dag is depolitie genformeerd. De politie wil wel heel graag alsnog in contact komen metdeze twee getuigen.

Ook als er andere mensen zijn die iets van dit voorval hebbengezien hoort de politie het graag via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (MeldMisdaad Anoniem).

De drie belagers van de jongen zijn alle drie vermoedelijk blanken tussen de 16 en 18 jaar oud. Twee jongens zijn ongeveer 1.80/1.85 m lang enhebben een normaal postuur en blond, kort haar. De derde jongen is een kopkleiner, wat steviger van postuur en heeft zwart kort haar. n jongen droeg eentrainingspak, de andere twee een donkere trainingsjas.

2013096060

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Heerenberg | 112 alarmeringen 's-Heerenberg | Goedkoop Tanken in 's-Heerenberg | Supermarkten in 's-Heerenberg | Weerbericht 's-Heerenberg